Beoordelingen van FEBO Hoofddorp

Recente recensies van FEBO Hoofddorp

5 sterren na 42 reviews

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top. Op tijd. Warm. Heerlijk kip!!

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij hadden patat , cheesy burgers , kaassoufflé en kipkrokantjes besteld. Van de 5 cheeseburgers waren er 2 aangebrand, deze moesten we weggooien. De overige bestelling smaakte prima. De bezorger was ook precies op tijd. Jammer van de 2 hamburgers.

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Patat was voor het eerst niet zoals het normaal is, slap en niet warm meer. Werden netjes op gebelt dat de Berenhap op was. Bal gehakt en een Frikadel speciaal met curry dan besteld. Kreeg met ketchup (jammer) Broodje van de kip burger was anders als normaal. Een standaard nat broodje. Niet zoals op de website staat "vers sesambroodje. "

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gewoon goed en altijd warm en mooi op tijd

, 16-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles prima volgens telefonische afspraak👍

, 16-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging binnen de beloofde tijd, eten smaakte goed.

, 16-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super alles goed warm Zijn tevreden !

, 15-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten werd warm bezorgd. Maar hambugerbroodje was gewoon een wit bolletje wat niet even aan de binnenkant gegrild was en er zaten geen sesamzaadjes op. Helemaal niet wat ik gewend ben. Jammer. Doet wel wat af aan de kwaliteit.

, 15-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ze konden ons adres eerst niet vinden maar belde keurig ons nummer en toen kwamen we er samen uit. Eten was warm en alles wat we besteld hadden. Alleen jammer dat er geen rietjes bij de milkshake kregen en dat ik een aardbei milkshake ipv kokos milkshake kreeg

, 15-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Niet in de gaten gehad dat de bestelmogelijkheid tot 20:00 uur was, maar ondanks dat ik precies om 20:00 bestelde, snel en warm bezorgd. Prima dus! Bedankt

, 14-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorger was precies op tijd en eten nog lekker warm

, 12-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De dubbele grillburger is niet zoals beschreven staat een 3 dubbel sesam broodje dat was teleurstellend. En bij een kroket hoort mosterd of de mogelijkheid dit aan te klikken. Verder Febo altijd goed.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mooi op tijd, compleet, warm en lekker. Voor herhaling vatbaar!!

, 10-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk en goed van temperatuur en snel geleverd, allemaal genoten

, 10-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Frietjes waren veel te kort gebakken. Ze waren wel warm genoeg, maar helemaal niet knapperig. Bovendien waren de uitjes bij de “oorlog” oud, sterk en naar van smaak.

, 08-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

was heerlijk en goede service dat jullie het hebben gebracht en op de tijd!!

, 07-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten en op tijd!

, 06-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk en goed van temperatuur!! We hebben gesmult

, 06-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 06-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

het is helemaal super en geweldig goed. bezorger is altijd ok, en de kwaliteit is geweldig.altijd genieten.!!!

, 03-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles top!

, 02-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle en goede afhandeling van de bestelling

, 01-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Een alert gegeven betreft vorige bestelling, maar zij dan met mijn huidige bestelling en service hebben gedaan/geleverd. Een woord, namelijk GEWELDIG!! Dikke 10!

, 29-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle levering. Alles was nog warm en sommige zelfs heet. Geen patat besteld dus weet niet hoe dat over komt. Aanrader.

, 20-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vriendelijk gebeld ze iets later zouden bezorgen. Helemaal prima en het werd kakelvers en warm geleverd. Top!

, 18-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

het is geweldig, goed en super. febo is zo bekend en echt een traktaie!!!!

, 15-09-2020

Kwaliteit:

Rating

De bestelling stond niet klaar op het gewenste tijdstip. 10min later. En bij thuiskomst zagen we dat we in de borrel box de 4 stuks kipnuggets misten.

, 12-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super snel en netjes. Ze waren 1 product vergeten. Deze is zo snel mogelijk nageleverd met als attentie wat ijs. Keurig opgelost.

, 05-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Besteld, binnen 30 min binnen, alles nog gloeiend heet, en de ijsjes nog keihard👍👍👍 De smaak als vanouds!

, 05-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik had het huisnummer verkeerd ingetikt en de buren hebben het gewoon aangenomen , desondanks toch een nieuwe bestelling voor ons gemaakt

, 02-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

omdat de FEBO al jaren mijn favoriet is ben ik blij dat ik het nu thuis kan eten. is super geweldig!!!!!

, 01-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 31-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was zondag, duurde iets langer, maar alles was goed warm!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Dubbele bacon burger besteld zonder saus en augurk werd bezorgd met saus en augurk. Gebeld en er zou een nieuwe komen met een ijsbeker voor het ongemak. Na een uurtje werd de nieuwe gebracht...zonder ijsbeker. Daarbij staat het me ook tegen dat er €0,25 voor een Ideal betaling wordt gevraagd. Was dus eens en nooit meer al was verder het eten prima.

, 26-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk! Keurig netjes op tijd bezorgd. Thuis genieten van febo!

, 25-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Had verkeert bestelt Woon in beverwijk en bestelde bij Hoofddorp on lijn had al betaald Ze namen contact met me op en hebben Het terug gestort HEEL NETTJES TOP

, 06-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alweer onze buikjes rond gegeten en er werd keurig gebeld dat het 10 later kwam👍

, 27-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging, eerder dan gepland. Al met al een prima bestelling. Hierbij nog wat ideeën/opmerkingen: 1. Zou handig zijn als je het kunt tracken in plaats van 1 mailtje met een geschatte tijd (waar dan een half uur verschil in zit). 2. Jammer dat je alle sauzen apart moet bestellen. 3. Ook jammer dat je alleen middelgrote patat kunt bestellen en niet kunt kiezen. Zou ook fijn zijn als er eens een oplossing komt voor patat die taai wordt omdat het in een zakje zit.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer lekker.

, 20-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging en zoals altijd lekker eten. Bezorger belde netjes op toen hij de voordeur van het complex niet kon vinden.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Duidelijke en overzichtelijke site om te bestellen. Bezorging was op tijd. Eten was warm, lekker, goede kwaliteit en netjes verpakt/dicht geplakt. Ik ga er zeker vaker bestellen. Niet meer in de rij bij de “ouderwetse” patatzaak. FEBO gaat helemaal met de tijd mee.